ΑΠΙΘΑΝΑ ΚΟΛΙΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!
Στη Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι είδα μια φίλη να φορά ένα εκπληκτικό κολιέ από ημιπολύτιμους λίθους και φυσικά έσπευσα να μάθω πληροφορίες!!!! Πρόκειται για απίθανης αισθητικής αλλά και υφής κολιέ που ειναι φτιαγμένα με κεφι, γούστο και πολλή γνώση. Βεβαια οταν γνωρίσει κανείς τις δημιουργούς μαγεύεται από την γλυκύτητα και την ηρεμία τους, την καλοσύνη τους και την γοητεία τους.

_DAN0163d-small

Το My Mala είναι το αποτέλεσμα συνάντησης της κοινής πορείας χρόνων δυο γυναικών που μοιράζονται το ίδιο όραμα στην πνευματική εξέλιξη, αλλά και την αγάπη για πρακτικές όπως η γιόγκα, ο διαλογισμός, η εργασία με λίθους κ.α. Η Ζωή και η Ηώ  αποκρίθηκαν στο κάλεσμα της καρδιάς τους να δημιουργούν με συγκεκριμένες πρακτικές τα πνευματικά βοηθήματα που είναι γνωστά ως μάλα, καταφέρνοντας έτσι μέσα από αυτό να μεταδίδουν συνειδητά τις ευλογίες και τις γνώσεις που έχουν μέχρι τώρα αποκομίσει στον πνευματικό τους δρόμο.
Το μάλα είναι μια σειρά από ημιπολύτιμους λίθους ή καρπούς διαφόρων χρωμάτων και υλικών, το οποίο παραδοσιακά χρησιμοποιείται ως εργαλείο προσευχής και διαλογισμού και αποτελείται από 108 χάντρες, περασμένες όλες σε μία κλωστή. Ο αριθμός 108 θεωρείται ιδιαίτερης ιερής πνευματικής σημασίας, καθώς του αποδίδονται πολλαπλά νοήματα. Στην αρχή και το τέλος της κάθε χάντρας υπάρχει συμβολικά ένας κόμπος που την κρατάει σταθερά στη θέση της και όλες τους καταλήγουν σε μια μεγαλύτερη, την 109η, η οποία ονομάζεται “χάντρα γκουρού” και κατά παράδοση αφιερώνεται στον πνευματικό καθοδηγητή του κατόχου του.

IMG_6686
Στο My Mala, όλα τα μάλα αποτελούνται από υψηλής ποιότητας ημιπολύτιμους λίθους και η δημιουργία τους λαμβάνει χώρα με ιερότητα, καθώς κατά τη διάρκειά της το κάθε ένα από αυτά εμποτίζεται με προσευχές και ευλογίες μέσα σε κατάσταση συνειδητής παρουσίας και διαλογισμού. Το δέσιμο τους γίνεται στο χέρι με κόμπους και κατά τη διαδικασία ακολουθούνται συγκεκριμένες πρακτικές. Για την δημιουργία του κάθε ενός από αυτά λαμβάνονται υπόψιν οι ιδιότητες των λίθων που θα το αποτελέσουν σε συνδυασμό με τις πλανητικές ώρες και τις φάσεις της Σελήνης, προκειμένου να ενδυναμώνονται ακόμα περισσότερο οι ενέργειες των λίθων αλλά και η όλη ενεργειακή του κατεύθυνση ως σύνολο.

IMG_6682

Οι τρόποι χρήσης του μάλα ποικίλλουν, αναλόγως με τις ανάγκες του κατόχου τους. Έναmala μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, καθώςεπαναλαμβάνοντας –σιωπηλά ή δυνατά- κάποιο μάντρα, προσευχή, θετική δήλωση ή ό,τι περιλαμβάνει η προσωπική πνευματική εργασία, «περνάμε» με τα δάχτυλά μας διαδοχικά την κάθε χάντρα του mala, ξεκινώντας και καταλήγοντας στην κεντρική χάντρα. Όσο χρησιμοποιούμε ένα μάλα κατά τη διάρκεια των πρακτικών μας, τόσο περισσότερο αυτό ενεργοποιείται και ενισχύεται, αφού απορροφά τους κραδασμούς και τις υψηλές δονήσεις της εργασίας μας.
Tarasmall
Ένας επιπλέον τρόπος χρήσης του μάλα είναι να το αφιερώσουμε σε κάποιο σκοπό της ζωής μας, ένα ιδανικό το οποίο επιθυμούμε να κατακτήσουμε, μια αρετή, μία κατάσταση συνειδητότητας, αφήνοντας τις ιδιαίτερες θεραπευτικές ενέργειες των λίθων που το αποτελούν να μας βοηθούν στο να δρούμε από καλύτερη θέση σε όλα μας τα ζητήματα.Ακόμη όμως και απλά φορώντας το καθημερινά ως  φυλαχτό, ως υπέροχο κόσμημα

ημιπολύτιμων λίθων ή και τυλιγμένο πολλές φορές γύρω απ’ τον καρπό μας, μπορούμε να το έχουμε ως ενθύμηση του υψηλού στόχου που έχουμε θέσει για το δικό μας μονοπάτι ζωής.

Τρόποι επικοινωνίας με το My Mala: