Από το 2013 όταν και εμφανίστηκε στην ελληνική και διεθνή αγορά το Greek Chic Handmades της Ελευθερίας Τυράκη, προσφέρει σε προσιτές τιμές, ιδιαίτερες δημιουργίες -αυθεντικές και χειροποίητες- με πραγματικά ποιοτικά υλικά.

dango02

Τα σανδάλια και τις τσάντες Greek Chic Handmades χαρακτηρίζει το κομψό modern bohemian ύφος με ethnic πινελιές και βασικά μας υλικά είναι ελληνικά και ιταλικά δέρματα εξαιρετικής ποιότητας, μεταξωτά υφάσματα και παραδοσιακά ελληνικά υφαντά.

IMG_1050

Εχοντας ανταποκριθεί στη δίψα των καταναλωτών για «custom made» προϊόντα (μοναδικά και κατά παραγγελία), δίνουμε επιπλέον τη δυνατότητα στους πελάτες μας, μέσα από το διαδικτυακό μας κατάστημα (greekchichandmades.com) να «παρέμβουν» στο σχεδιασμό του προϊόντος και να επιλέξουν αυτό ακριβώς που θέλουν, σύμφωνα με τις ανάγκες και το γούστο τους.

IMG_3113 maiwh02

Τον Σεπτέμβριο (2-7/9), η Greek Chic Handmades θα παρουσιάσει την πολλά υποσχόμενη κολεξιόν του 2017 στην έκθεση του Παρισιού «Who’s Next» και είναι τιμητικό για το brand μας να έχει εισαχθεί από τους διοργανωτές στο trends forum του σπουδαίου αυτού event.

PERFECT4

Περισσότερες πληροφορίες στο διαδικτυακό μας κατάστημα:  www.greekchichandmades.com

Facebook: https://www.facebook.com/GreekChicHandmades/

Instagram: https://www.instagram.com/greekchichandmades/